Osvojite dres FK Željezničar
Prijavite se na linku lijevo kako biste osvojili dres FK Željezničar

Prijatelji nagrađuju

Osvojite dres FK Željezničar

Sponzorski tekst

Izvučen je dobitnik dresa FK Sarajevo koij ovaj put putuje ka Sloveniji u ruke navijača sarajevskog kluba, a uoči velikod derbija Premijer lige koji se igra večeras na Grbavici, poklanjamo još jednu vrijednu nagradu - dres FK Željezničar.

Sparkasse bank i SportSport.ba nastavljaju akciju "Prijatelji nagrađuju" u okviru koje će jedan naš najsretniji čitaoc u narednom periodu na poklon dobiti dres FK Željezničar.

Podsjetimo, i u protekloj sedmici poklanjali smo opremu našeg premijerligaša, a dres FK Sarajevo dobio je naš čitaoc iz Ljubljane, vatreni navijač FK Sarajevo, Denis Muratović.

Sve što trebate uraditi da biste imali mogućnost da osvojite dres FK Željezničar, jeste da se registrujete na stranicama Sparkasse bank i sačekate naše sedmično izvlačenje. Kliknite OVDJE, registrujte se i učestvujte u ovom krugu nagradne igre. Svi registrovani učesnici imaju mogućnost osvojiti i glavnu nagradu u velikom izvlačenju - putovanje sa rukometnom reprezentacijom BiH na kvalifikacionu utakmicu po želji!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.