"Osvojiti LP na Bernabeu bi bilo sjajno"

"Osvojiti LP na Bernabeu bi bilo sjajno"

Edmir Škorić

Barcelonin napadač, Šveđanin Zlatan Ibrahimović ističe kako bi bilo sjajno osvjiti Ligu prvaka na Realovom Santiago Bernabeu.

Barcelona je iza sebe ostavila Arsenal, a u polufinalu ih čeka Inter, koji je na krilima Wesley Sneijdera eliminisao moskovski CSKA u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Stvaramo povijest i ponosan sam što sam dio toga. Osvojiti Ligu prvaka na Bernabeu bilo bi fantastično i napravit ćemo sve što možemo da dođemo do fnala", ističe Ibrahimović.

Do finala Barcelona mora najprije eliminisati Inter, bivši klub švedskog reprezentativca.

"Barcelona i Inter su različite momčadi. Ovdje morate zadržavati loptu, dok u Italiji misle da je dosta kada zabiju jedan pogodak".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.