Otac Edinsona Cavanija: Rekao sam mu da nikada neće osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om
Cavani ima ugovor sa PSG-om do ljeta neredne godine i nakon toga vjerovatno napušta Pariz

Urugvajac još ove sezone ima priliku da demantuje svog oca

Otac Edinsona Cavanija: Rekao sam mu da nikada neće osvojiti Ligu prvaka sa PSG-om

S. Pašalić

Edinson Cavani od 2013. godine nosi dres PSG-a.

Urugvajac je tada stigao iz Napolija za 64.5 miliona eura i do danas je upisao 288 nastupa, te je postigao 195 golova za klub iz Pariza.

Cavani je pet puta bio prvak Francuske sa Parižanima, četiri puta je osvajao francuski Kup, pet puta Liga kup i sedam puta Super kup, ali nije mu uspjelo da osvoji Ligu prvaka.

Njegov otac je sada u jednom intervjuu otkrio kako mu je davno rekao da upravo Ligu prvaka nikada neće osvojiti sa PSG-om.

"Uvijek mi govori da sam negativna osoba. Rekao sam mu da će osvojiti svaki trofej u Francuskoj, ali da nikada neće osvojiti Ligu prvaka. U nogometu ne pobjeđujete samo trošeći puno novca", rekao je otac Edinsona Cavanija.

Cavaniju, koji ima 32 godine, narednog ljeta ističe ugovor sa PSG-om i tada bi mogao potpisati za neki klub s kojim bi ipak do kraja karijere mogao osvojiti Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi