Otamendi stigao u Manchester
Foto: EPA

Bliži je Cityju, no moguće da i potpiše za United

Otamendi stigao u Manchester

S. Bošković

Nicolas Otamendi danas se prijavio u jedan hotel u Manchesteru, što znači da ga još sitnice dijele od prelaska iz Valencije u Manchester City.

Jučer, cijenjeni španjolski novinar Guillem Balague potvrdio je da su se Građani i Šišmiši dogovorili oko cijene za ovog defanzivca. Ona će iznositi između 25 i 28 miliona eura.

Danas je objavio da je 27-godišnji fudbaler stigao u Manchester, dok su engleski mediji prenijeli da su, može se reći, sad već bivšeg igrača Valencije vidjeli u jednom hotelu sa njegovim agentom Jorge Mendesom.

Ipak, dolazak Otamendija u Manchester ne znači da će on zaigrati na Etihadu. Postoje i šanse da se reprezentativac Argentine odluči za igranje na Old Traffordu, s obzirom na to da se i Manchester United uveliko interesira za njegove usluge.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti