Otani Soma u Slaviji, Dudić napustio Lukavičane

Prvo pojačanje u Lukavici

Otani Soma u Slaviji, Dudić napustio Lukavičane

Japanski igrač sredine terena Otani Soma prvo je pojačanje Slavije ove zime. Soma je posljednjih šest mjeseci igrao u Beranama koje je trenirao sadašnji kormilar Slavije Slaviša Božičić.

"Radi se o igraču koji ima eksplozivnost i brzinu i smatram da smo njegovim dolaskom riješeili neke stvari u veznom redu. Sad ostaje da što prije pronađemo napadača. Očekujemo i vijesti iz Malezije gdje se na probi nalazi naš golgeter Igor Radovanović", rekao je trener Slaviša Božičić.

Slavija već pregovara sa napadačima Sašom Jovovićem iz Crne Gore, ali i sa Bojanom Zoranovićem iz Radničkog Kragujevac koji bi mogli da pojačaju momčad iz Istočnog Sarajeva. 

Feđa Dudić je i definitivno napustio Slaviju, a dvije strane su sporazumno raskinule ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.