Otkazana prijateljska utakmica između Katalonije i Jamajke

Zbog koronavirusa

Otkazana prijateljska utakmica između Katalonije i Jamajke

E. Čaušević

Reprezentacija Katalonije krajem ovog mjeseca trebala je igrati prijateljsku utakmicu protiv Jamajke.

Prije nekoliko mjeseci potvrđeno je da će Katalonija 30. marta igrati prijateljsku utakmicu protiv Jamajke u Lleidi, ali je danas zvanično objavljeno da je ovaj meč otkazan zbog koronavirusa.

Fudbalski savez Katalonije oglasio se danas na zvaničnoj stranici i potvrdili su da je utakmica protiv Jamajke zvanično otkazana. Prema dogovoru ovih selekcija odlučeno je da je najbolje da se meč ne igra zbog mogućnosti širenja epidemije koronavirusa.

Ovo je samo jedna utakmica u nizu koja je otkazana zbog koronavirusa. Najviše problema imaju Italijani koji su donijeli odluku da će se mečevi Serije A igrati pred praznim tribinama sve do 3. aprila.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi