Otpisati Želju iz trke za jesenji naslov

Borac sa jasnim ciljem dočekuje derbi

Otpisati Želju iz trke za jesenji naslov

D. Banović

Kako se bliži derbi protiv Željezničara, tako u redovima Borca rastu tenzije. Igrači s nestrpljenjem očekuju okršaj sa velikim rivalom, jer žele da se u derbiju dobrom igrom i rezultatom iskupe za slabo izdanje i poraz protiv Olimpica.

Boris Raspudić  kaže da on i njegovi saigrači znaju koliko je važan ovaj susret.

"Pobjedom bi sigurno otpisali Željezničar iz trke za jesenji naslov, a stvorili bi i osjetniju bodovnu prednost na velikog protivnika. Želimo da odbranimo naslov prvaka osvojen na kraju prošle sezone i sa ova tri boda bi napravili veliki korak ka tom cilju,  jer bi najvećeg rivala iz posljednje dvije sezone ostavili iza sebe. Zato je ulog u ovom meču ogroman, kako za nas tako i za njih", kaže Raspudić.

Trener Cvetković, prema posljednjim informacijama neće imati kadrovskih problema oko sastava tima, jer na raspolaganju ima sve igrače.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti