Otvorena istraga: I Dino Selimović u ulozi svjedoka

U četvrtak u 14 sati mora doći u prostorije NFSBiH

Otvorena istraga: I Dino Selimović u ulozi svjedoka

E. Škorić

Povodom tvrdnji predsjednika Slobode Azmira Husića da je Sarajevo premiralo tuzlansku ekipu za pobjedu protiv Mladosti u 29. kolu Premijer lige prošle sezone, tužioci Nogometnog saveza BiH otvorili su istragu.

Husić je izjavio kako mu je Sarajevo nudilo 20.000 KM za pobjedu Slobode protiv Mladosti i zato je dobio poziv da u 14 sati sutra u prostorijama Nogometnog saveza BiH dođe kao svjedok.

Osim predsjednika Slobode kao svjedok u ovom postupku pojavit će se i generalni direktor FK Sarajevo, Dino Selimović, koji se u prostorije Fudbalskog saveza BiH mora javiti u četvrtak.

Selimović i Husić su imali verbalni sukob nakon utakmice na Tušnju, a baš u tim trenucima je Husić spominjao navodni dug Sarajeva od 20.000 KM, a svoje tvrdnje ponovio je i par dana kasnije u bosanskohercegovačkim medijima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako bi stvari istjerali na čicstac u Fudbalskom savezu su odlučili pokrenuti istragu, a prva dva svjedoka biće Husić i Selimović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi