Otvorene nove prostorije na stadionu Veleža

Za potrebe omladinske škole

Otvorene nove prostorije na stadionu Veleža

M. Maksimović

Na stadionu “Rođeni” sinoć su svečano otvorene nove prostorije Omladinske škole FK Velež “Muhamed Mujić”. 

Čast da otvore novoizgrađene prostorije Omladinske škole pripala je unucima Muhameda Mujića.

Ispred FK Velež Mostar prisutnima se obratio predsjednik Šemsudin Hasić, kazavši da se nada da su stvaranjem uslova mladim igračima i trenerima postavljeni temelji povratka Veleža na stare staze.

Danas će na Veležovom stadionu započinje turnir Velež Mostar Kup 2017, na kojemu će učestvovati preko 40 ekipa, razdvojenih u tri godišta, 2005., 2006., 2007. Turnir se igra dva dana, od osam do 22 sata, uz učešće klubova poput Hajduka i Crvene zvezde.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi