Otvoreno, pa neka pobijedi bolji
Travničani bez opterećenja na Policama

Travnik gostuje Leotaru

Otvoreno, pa neka pobijedi bolji

Ekipa Travnika danas je na stadionu „Garnizon" imala posljednju provjeru pred sutrašnji susret u Trebinju sa Leotarom.

Odigrana je kontrolna utakmica između „crvenih“ (prvi tim) i „zelenih“ (rezerve). „Crveni“ su pobijedili rezultatom 3:1, dva gola postigao je Dudić dok se u strijelce jednom upisao i Hodžić.

Leotar je opterećen pred susret sa nama, jer eventualnim gubitkom bodova na sutrašnjoj utakmici dovode svoj opstanak u Premijer ligi u pitanje. U Trebinje idemo da se nadigravamo, a ne da se zatvorimo i tražimo bod, iako bi nam i on bio dovoljan. Igraćemo otvoreno, pa neka bolji pobijedi“, kazao je trener Travnika Nedžad Selimović.

Vjerovatni sastav: Nurković, Terzić, Varupa, Bradarić, Helvida, Šiljak, Svraka, Sarajčić, Pranjković, Ćurić, Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.