Otvoreno pred važan meč: "Koljić je gubitak, ali šta sada"

Povredu zadobio na Grbavici protiv Armenije

Otvoreno pred važan meč: "Koljić je gubitak, ali šta sada"

S. Mlaćo

Željno je Elvir Kolić očekivao poziv selektora naše nogometne reprezentacije Roberta Prosinečkog.

Debitovao je protiv Armenije na Grbavici i za par minuta zaradio povredu, te napustio igru. Naravno nije bio spreman za Grčku, a sada mu slijedi oporavak.

Zabrinulo je to i čelnike njegove Craiove. Craiova će za vikend u derbiju odmjeriti snage sa Steauom. Susret se igra u nedjelju, a razlika između ova dva tima je jedan bod u korist Craiove, dok vodeći Cluj ima 33 osvojena boda, četiri više u odnosu na Craiovu, te pet na Steauu.

Predsjednik Craiove Sori Cartu nije krio razočarenje zbog izostanka Koljića.

"Težko je izdržati sve napore profesionalnog nogometa. Koljić je gubtak, ali šta sada. Idemo dalje, neko ga mora mijenjati. Nadam se povoljnom rezultatu u nedjelju", kazao je Cartu.

U ligi je Koljić ove sezone upisao 13 pogodaka, a jedan je dodao u Kup tamičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi