Otvoreno priznao: "Kad ne mogu da spavam izađem i napijem se"

Izbačen iz tima

Otvoreno priznao: "Kad ne mogu da spavam izađem i napijem se"

A. Čaušević

Prošlost Ricarda Centuriona je priča za sebe. Puno kvaliteta i veoma težak karakter za kontrolisati. Čak ga je Racin, ekipa iz njegovog rodnog grada morala odstraniti iz prve ekipe.

Baš kada je bio blizu povratka u tim Centurion je ponovo izbačen iz ekipe jer je napao trenera. Odluka oko koje klupsko rukovodstvo nije imalo dileme.

Gostujući u emisiji Fox Sporta priznao je da se opija skoro svake noći iako ga njegovi najbliži pokušavaju ubijediti da to ne radi.

"Bit ću iskren. Noćima u kojim ne mogu da zaspim odem da popijem neko piće. To se dešava stalno. Majka i baka mi kažu da ću žaliti. Ako mi prijatelji kažu da idu spavati, kažem im da mogu izaći i bez njih", rekao je ovaj 26-godišnjak.

Mnogi su klubovi Centurionu davali i drugu šansu. Dva puta je igrao u Evropi, u oba navrata nosio je dres Genoe, ali nije uspio pokazati svoj talenat. Još je nastupao za Sao Paolo i Bocu Juniors. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi