Odao ga Instagram: Da li je ovo pokazatelj da Dembele ostaje u Barceloni?

U centru pažnje španske javnosti

Odao ga Instagram: Da li je ovo pokazatelj da Dembele ostaje u Barceloni?

E. Čaušević

Ousmane Dembele još uvijek nije donio odluku da li će na kraju sezone ostati u Barceloni.

Dembele s katalonskim klubom ima ugovor do kraja ove sezone i kao što je već poznato Francuz je u nekoliko navrata odbio mogućnost da produži saradnju.

Iako je u januaru bio na izlaznim vratima kluba na kraju je odbio mogućnost transfera i ostao je u ekipi iako su čelnici Barcelone poručili da će u tom slučaju do kraja sezone da sjedi na tribinama.

Međutim, Xavi Hernandez to nije htio da uradi i vratio je Dembelea u ekipu što je bio odličan potez jer je francuski reprezentativac u drugom dijelu sezone najbolji igrač Barcelone.

Već nekoliko sedmica piše se o tome da se Dembele predomislio oko ugovora s Barcelonom i da mu je sada cilj da ostane u ovom klubu, ali svoju konačnu odluku će donijeti na kraju sezone.

No, jedan detalj se našao u centru pažnje navijača Barcelone. Naime, Dembele je promijenio svoj opis na Instagramu i stavio je na profilu da je igrač Barcelone, a navijači Barce vjeruju da je to pokazatelj da će ostati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Možda je snimka zaslona na Twitteru koja prikazuje 2 ljudi i tekst

Dembele je još prošle godine izbrisao Barcelonu iz svog opisa na Instagramu, ali je prije nekoliko dana to vratio što naravno nije prošlo neopaženo od strane navijača katalonskog kluba i španske javnosti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi