Ovako je to izgledalo: Zakarić prvo zaledio, pa Fajić odledio stadion 'Rođeni'

Prava ludnica u samom finišu

Ovako je to izgledalo: Zakarić prvo zaledio, pa Fajić odledio stadion 'Rođeni'

Prava ludnica viđena je u samom finišu susreta Velež - Borac.

Na stadionu Rođeni u okviru 22. kola Velež je vodio sa 1:0 sve do 88. minute, a onda je nakon velike greške Adnana Bobića Goran Zakarić izjednačio rezultat.

Kada se mislilo da će to biti konačan rezultat meča, Velež je u posljednjim sekundama došao ipak do pobjede. Ćivić je ubacio na drugu stativu, lopta dolazi do Fajića koji pogađa za pobjedu svog tima i erupciju oduševljenja u Vrapčićima.

Pogledajte oba pogotka:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rile_Kabadahija
Pokušavaju da ga sruše ali Velež ostaje.Samo jako rođeni.
7 0
Adnanos
Velez mi je nekako postao najdrazi tim. Nije mi ni Borac mrzak. Filozofija Mladost D Kaknja mi se svidja. Celik koji mi je bio drag nepostoji vise. Nerazumijem njihovu filozofiju nikako i ispast ce iz lige ako ne ove godine onda slijedece.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi