Ovakvi penali se više ne sviraju ni u Premijer ligi BiH
San Lorenzo je stigao do pobjede u 91. minuti nakon dosuđenog penala

U Argentini ovakve stvari i dalje prolaze

Ovakvi penali se više ne sviraju ni u Premijer ligi BiH

S. Pašalić

Nova sezona u argentinskoj ligi je krenula, a danas je odigrano nekoliko utakmica 1. kola.

San Lorenzo i Godoy Cruz je bila jedna od tih utakmica, a na kraju su slavili domaćini rezultatom 3:2 nakon penala koji su dobili u 91. minuti.

Domaći su poveli već u 5. minuti kada je Barrison pogodio za 1:0, a gosti su u drugom poluvremenu stigli do preokreta kada su u 53. i 57. minuti Badaloni i Prieto pogodili mrežu domaćih.

San Lorenzo je ipak u 73. minuti stigao do izjednačenja kada je Peruzzi pogodio za 2:2, a zatim je u 91. minuti stigao i do pobjede, ali na kakav način.

Domaći igrači su izveli korner, a lopta je na kraju došla do Peruzzija koji je pao kao pokošen u šesnaestercu Godoy Cruza iako ga protivnički igrač praktično nije ni dodirnuo.

Sudija je pokazao na bijelu tačku, a uslijedio je veliki protest gostujućih igrača, ali uzalud. Blandi je uzeo loptu i postigao gol te donio svom timu sva tri boda u 1. kolu.

Top Komentari

Zoilomas
Cist penal gledaj desnu nogu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti