"Ovdje imamo fenomenalne uslove za rad"

Kojašević za SportSport.ba

"Ovdje imamo fenomenalne uslove za rad"

Adnan Beganović

Fudbaleri Sarajeva od petka se nalaze se na pripremama u Turskoj. Danas će bordo momčad odigrati i prvi prijateljski susret, a prema riječima crnogorskog internacionalca Damira Kojaševića, uslovi za rad u Antalyji su fenomenalni.

"Upravo se malo odmaramo. Danas ćemo odigrati i prvi prijateljski susret. Doista ovdje imamo fantastične uslove za rad i sada je na nama da to na što bolji način iskoristimo", rekao je za naš portal Damir Kojašević.

"Radimo naporno i mislim da je naš dolazak ovdje pun pogodak. Svi treniramo, odnosno nema povrijeđenih, izuzmemo li Damira Hadžića, koji radi odvojeno od ekipe. Pored današnjeg susreta odigrat ćemo još nekoliko i nadam se da ćemo već ovdje pokazati našu snagu", dodao je Kojašević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.