"Ovo je nekorektan potez FK Željezničar"

U Čeliku ogorčeni

"Ovo je nekorektan potez FK Željezničar"

A. Beganović

U četvrtak će se na Grbavici odigrati prvi finalni susret Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će snage odmjeriti domaći Željezničar i Čelik.

U prostorijama zeničkog premijerligaša održana je press konferencija na kojoj se govorilo o predstojećoj utakmici, ali i kako u Čeliku tvrde, nekorektnom potezu čelnika Željezničara.

"Pristali smo da se prvi susret igra u četvrtak, iako to nismo morali, a sinoć nam stiže faks iz sarajevskog kluba u kojem se kaže da se ne pristaje na reciprocitet što se tiče navijača. Za naše navijače odredili su cijenu ulaznica od 10 KM, što je u najmanju ruku nekorektno. Smatramo da je ovo još jedan pritisak na naš klub pred ovaj finalni susret", rekao je trener Čelika, Abdulah Ibraković.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.