Ovo je tim najgorih igrača u historiji Reala i Barce
Foto: EPA

Ovo je tim najgorih igrača u historiji Reala i Barce

Golman: Jose Manuel Pinto

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala s nestrpljenjem su čekali današnji dan jer je na programu jedan od najvećih derbija svijeta El Clasico. Duel na Santiago Bernabeu između Real Madrida i Barcelone.

Pinto je do prije nekoliko godina bio član Barcelone u kojoj je proveo šest godina. Međutim, on je većinom bio rezerva Valdesu, ali je znao dobiti priliku u duelima protiv Reala gdje se nije previše istaka. Pinto nije bilo loš golman, ali teško da se može naći neki drugi da zauzme mjesto u najgoroj postavi španskih velikana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti