Ovo još nismo vidjeli na stadionu: Sumudica divljao, padao u nesvijest, liječio se medom

Rumun u Saudijskoj Arabiji

Ovo još nismo vidjeli na stadionu: Sumudica divljao, padao u nesvijest, liječio se medom

Jučer je Al Shabab na svom terenu u Rijadu savladao Al Qadaisiyju rezultatom 2:1 u utakmici sedmog kola prvenstva Saudijske Arabije.

Nije međutim ovaj susret protekao bez drame, što zbog dešavanja na terenu, što zbog trenera Al Shababa, rumunskog stručnjaka Mariusa Sumudice.

Prvo poluvrijeme je završeno rezultatom 1:1, a fudbaler gostiju Jorginho je pred odlazak na odmor zaradio crveni karton.

Iako je Al Shabab imao igrača više čitavo drugo poluvrijeme, Sumudicini izabranici nikako nisu uspijevali pronaći put do mreže protivničkog gola.

Ipak, u šestoj minuti nadoknade susreta Al Kabi pogađa za 2:1 i ispostavilo se pobjedu Al Shababa. Ipak, sudija je gledao VAR kako bi vidio da li je gol regularan, a onda je doslovno podivljao trener domaćih. Sumudica je prišao sudiji dok je gledao VAR verbalno ga napao, potom otrčao na klupu i počeo padati u nesvijest.

Ubrzo su mu njegovi pomoćnici donijeli vodu i led, a prema pisanju rumunskih medija, našla se na klupi i pokoja kašika meda kako bi Rumun došao sebi. Na kraju je sa Sumudicom bilo sve u redu, a njegov Al Shababa je slavio pobjedu.

Top Komentari

addi
inzulin mu pao garant.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije