Ovo samo Turci mogu da ponude

Pet golova za 45 minuta i jedan eurogol

Ovo samo Turci mogu da ponude

E. Škorić

Susret 24. kola Superlige Turske izmeđiu Antalyaspor i Ankaraguca počeo je danas u 18:30 sati i ponudio je pregršt zanimljivosti, a tek je poluvrijeme. Uz pet golova, viđen je i jedan pogodak u stilu Lionela Messija.

U Turskoj često gledamo razne scene, kvalitet nogometa je ipak na zavidnom nivou, a u Antaliji je to sve začinjeno večeras ludnicom u prvih 45 minuta.

Čak pet golova je palo do poluvremena, a gosti za sada imaju 3:2. Sva tri gola za Ankaragucu postigao je Orgill, koji je mrežu domaćina tresao u 21., 26. i 41. minuti, dok su Chico i Sangare pogađali za Antalyaspor.

Uz sve to, viđen je jedan pogodak u stilu Lionel Messija. Sangare je nakon sjajnog slaloma postigao gol za 2:2...

Da napomenemo, pred nama je još 45 minuta, spremni smo na novo ludilo, vidjet ćemo šta o svemu misle igrači jednog i drugog tima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi