Ovo su najgora pojačanja u historiji Manchester Uniteda

Jesmo li nekog zaboravili?

Ovo su najgora pojačanja u historiji Manchester Uniteda

Endin Čaušević

Mnogi evropski velikani poznati su po tome da su u svojoj historiji imali velikih promašaja što se tiče dovođenja novih igrača.

Iznimka nije ni najtrofejniji engleski klub Manchester United koji je u svojoj bogatoj historiji imao nekoliko "strašnih" promašaja što se tiče dovođenja pojačanja. Crveni đavoli su znali žestoko pogriješiti, a danas vjerovatno neki ne mogu da vjeruju ko je sve uspio da nosi dres Uniteda.

Odlučili smo napraviti listu od devet najgorih pojačanja Manchester Uniteda svih vremena, a na listi ima i nekoliko zaista zvučnih imena. Ipak, nisu uspjeli svi da se tako dobro uklope u igru ovog kluba, ali i život u Engleskoj.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/10 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi