Ovog momka juri pola Evrope

Ousmane Dembele, napadač Rennesa

Ovog momka juri pola Evrope

Midhat Šljivak

Napadač Rennesa Ousmane Dembele jedan je od igrača koji je ove sezone zaludio fudbalsku Evropu.

Osamnaestogodišnji fudbaler debitovao za prvi tim u oktobru prošle godine, te je nakon toga postao neizostavan član prvog sastava Rennesa.

Odigrao je ukupno 17 utakmica, postigao je devet pogodaka, te je upisao tri asistencije. Zaludio je svojim igrama nekoliko evropskih velikana, pa su tako za njegove usluge zainteresovani Barcelona, Chelsea, Arsenal, Juventus, Milan...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Skauti ovih timova boravili su proteklog vikenda na meču Rennes - Nantes, a pored njih je još nekoliko manjih timova ozbiljno zainteresovano za njegove usluge.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti