Ovog vikenda vaša posljednja šansa da osvojite dres reprezentacije

Registrujte se

Ovog vikenda vaša posljednja šansa da osvojite dres reprezentacije

Sponzorski tekst, foto: EPA

Prijavite se za vijesti o najboljim ponudama za putovanje na Svjetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022 i obucite dres fudbalske reprezentacije BiH.

Najsretniji čitalac koji se prijavi na OVOM LINKU na poklon će dobiti dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Pažljivo upišite svoje podatke i nakon toga potvrdite prijavu konfirmacijskim e-mailom koji će doći na Vašu e-adresu.

Vrijedi istaći i to da će izvlačenje sretnog dobitnika biti održano u ponedeljak.

Registraciju možete izvršiti na OVOM LINKU.

Naredno Svjetsko fudbalsko prvenstvo će biti održano u Kataru 2022. godine. Primajte obavjesti o ponudama Qatar Airwaysa na svoj mail i saznajte najbolje opcije da pratite naredno Svjetsko prvenstvo sa lica mjesta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi