"Ovu igru treba ponoviti protiv Bjelorusa"

I pored remija zadovoljni

"Ovu igru treba ponoviti protiv Bjelorusa"

Semir Štilić sinoć je konačno dobio nešto više prilike za igru, u susretu u kojem je Bosna i Hercegovina remizirala sa Grčkom.

Štilić, suprotno najavama, nije počeo utakmicu, ali je nakon povrede Borisa Pandže, dobio priliku u 36. minuti, kada je na terenu zamijenio stopera Mechelena.

"Zadovoljan sam što sam dobio priliku da za reprezentaciju odigram nešto više. Ovo je prvi put da sam u nacionalnom dresu dobio nešto više prilike za igru. Međutim, što se moje igre tiče to svakako može bolje, uvijek može bolje", kazao je Štilić za SportSport.ba.

"Što se tiče same utakmice, mislim da je ekipa odigrala jako dobro i da smo pobijedilii ne bi bilo nezasluženo. Ovo je sasvim dobra provjera uoči Bjelorusije, koja ima sličnu ekipu kao i Grčka. Ukoliko odigramo kao sinoć protiv Bjelorusa, možemo se nadati dobrom rezultatu", dodao je naš reprezentativac.

S ovom konstatacijom se slaže i Sejad Salihović:

"Rezultat nije u prvom planu u ovakvim susretima. Igra je najbitnija, a mi smo igrali dobro i ovo trebamo ponoviti protiv Bjelorusije", smatra prvotimac Hoffenheima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.