Owen će biti spreman za Marseille

Owen će biti spreman za Marseille

O. Lekić

Fudbaler Manchester Uniteda Michael Owen oporavlja se od povrede i vjerovatno će biti spreman za utakmicu Lige prvaka s Marseilleom.

Iako se strahovalo da mu je zbog povrede ugoržena sezona, 31-godišnji napadač će propustiti utakmicu FA Kupa sa Crawley Townom, ali će se vratiti na teren sljedeće sedmice.

"Owen je zadobio malu povredu tokom sedmice i propustit će meč s Crawley Townom. Planirao sam da igra, mogli smo da rizikujemo, ali nema svrhe. Bit će spreman za srijedu", rekao je menadžer Uniteda Alex Ferguson.

Owen je u oktobru povrijedio mišić na treningu dok se oporavljao od problema s koljenom. Prošle sezone je pauzirao tri mjeseca zbog povrede.

On je u Manchester stigao iz Newcastlea, a u Unitedu je pristao i na znatno manju platu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.