Owen napušta Newcastle?
Owen ne želi produženje ugovora

Owen napušta Newcastle?

Eldar Ganibegović

Reprezentativac Engleske i nekadašnji napadač Liverpoola i Real Madrida, Michael Owen, ne želi produžiti ugovor sa sadašnji klubom Newcastleom koji mu ističe na kraju ove sezone.

Owen je prekinuo je pregovore s vodstvom Newcastlea o produženju ugovora, a engleski mediji već pišu o tome kako ovaj igrač želi napustiti "Svrake" već u zimskom prelaznom roku, te da su za njega zainteresirani uparvo Real Madrid i Liverpool.

"Novine su pune raznih nagađanja o tome gdje ću nastaviti karijeru. No, jedino je sigurno da ugovor s Newcastleom namjeravam ispuniti do kraja, a to znači da ću tek u ljeto razmišljati o tome gdje ću nastaviti karijeru", kazao je Owen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.