Owen želi utišati kritičare
Michael Owen

Owen želi utišati kritičare

Michael Owen se nada da će u sezoni koja je pred nama svojim igrama utišati sve kritičare koji su doveli u sumnju ispravnost odluke da ga Manchester United angažuje iz Newcastlea.

“Ukoliko me neke potcijenjuje, ok, ne uzbuđujem se zbog toga. Meni je najveća satisfakcija to što Sir Alex Ferguson ne misli tako. Nemam osjećaj da se moram nekom dokazivati, sem ljudima u klubu i svojim saigračima na terenu, a to ću i učiniti”, rekao je Michael Owen.

“Želim se dokazati samo ljudima koji su vjerovali u mene. Želim pokazati svom treneru Fergusonu da je imao pravo zato što mi je pružio šansu u Manchesteru”.

Nekadašnji reprezentativac Engleske takoder se nada da će uspjeti nadoknaditi rupu u napadu koja je nastala ove sezone na Old Traffordu odlaskom Cristiana Ronalda i Carlosa Teveza.

“Ekipa je izgubila dva važna igrača, Teveza i Ronalda koji su bili vrsni strijelci. Potrebno je nadoknaditi njihove golove, a to nije lagan posao. Nadam se da ću sa svojim novim saigračima u napadu uspjeti održati kontinuitet davanja pogodaka”, dodao je Owen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.