Oxlade-Chamberlain je pravi peh!

Nova povreda engleskog veznjaka

Oxlade-Chamberlain je pravi peh!

Engleski veznjak Alex Oxlade-Chamberlain baš nema sreće s povredama u posljednje vrijeme. 

Podsjetimo, on je na proljeće 2018. godine doživio stravičnu povredu koljena u polufinalnom susretu Lige šampiona zbog koje je van terena bio godinu i pol dana, a samo što se potpuno vratio ponovo je stradao.

Veznjak Redsa se na zelene terene vratio prije nekoliko mjeseci i brzo je zaigrao u odličnoj formi, ali u današnjem susretu Svjetskog klupskog prvenstva protiv Flamenga ponovo je morao izaći iz igre zbog povrede.

Čini se da je ovog puta stradao zglob, a sudeći po Alexovoj reakciji bolovi su bili vrlo jaki. On je teren napustio šepajući i sada čekamo prve vijesti o ozbiljnosti povrede. Umjesto njega je ušao Adam Lallana.

Inače, trenutni rezultat u finalu Svjetskog klupskog prvenstva između Liverpoola i Flamenga je 0:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

srcerukelopata
Momir Peh.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi