"Ozbiljnim pristupom i zalaganjem tri boda neće doći u pitanje"

Optimizam u FK Vitez

"Ozbiljnim pristupom i zalaganjem tri boda neće doći u pitanje"

S. Mlaćo

U danima vikenda starta nova sezona Druge lige Zapad. FK Vitez će ugostiti Krajinu iz Cazina i sigurno će Vitežani i ove sezone konkurisati za sami vrh tabele.

Vjeruju da će uspješno otvoriti sezonu.

"Sutra nam u goste dolazi ekipa Krajine. Proteklih mjesec dana vrijedno smo radili i pripremali se za novu sezonu. Doveli smo par pojačanja, odigrali četiri pripremne utakmice protiv kvalitetnih ekipa. Sutra nas očekuje vrlo teška utakmica, ali ozbiljnim pristupom, borbom i zalaganjem mojih momaka pobjeda neće doći u pitanje", ističe šef stručnog štaba FK Vitez Šaban Haskić.

Opimista je i kapiten Admir Zukan.

"Sama atmosfera među igračima je na visokom nivou. Novi igrači su se sjajno uklopili. Svi dišemo kao jedan. Nakon posljednjeg treninga kojeg smo odradili jučer svi jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Motivisani smo, želimo pobjedu", jasan je bio Zukan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener u stručnom štabu Faruk Selman pozvao je navijače na podršku u sutrašnjem meču.

Susret u Vitezu igra se sa početko u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi