Ozil: Da je bilo potrebe u Arsenal bih i besplatno

Nijemac uživa veliko Wengerovo povjerenje

Ozil: Da je bilo potrebe u Arsenal bih i besplatno

Mesut Ozil, novi igrač Arsenala izjavio je da bi i besplatno došao u Arsenal da je takvo što bilo neophodno.

Ozil je posljednjeg dana prelaznog roka postao novi igrač Arsenala, a kompletan transfer vrijedio je 50 miliona eura. Ipak, Nijemac je podcrtao da novac nije bio presudan pri njegovom dolasku u London, već obećanje Arsenea Wengera da će imati značajnu minutažu u timu Arsenala.

"Konverzacija koju sam vodio sa Wengerom prije dolaska me je navela da shvatim da sam u Madridu izgubio ključne stvari, a to su povjerenje i poštovanje. Wenger mi je rekao tačno kako me vidi, kako želi da me iskoristi, i šta očekuje od mene. Nisam mogao ništa uraditi po pitanju novca, ali da sam morao doći bez novca i to bih uradio,” izjavio je Ozil.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.