Ozil i Werder se još nisu uspjeli dogovoriti

Ostaje ili odlazi?

Ozil i Werder se još nisu uspjeli dogovoriti

Edmir Škorić

Nijemac turskih korijena Mesut Ozil u pregovorima je sa bremenskim Werderom oko produžetka njegovog ugovora.

Naime, njemačke novine su tvrdile kako je dogovor pao na relaciji Werdera i njihovog ponajboljeg igrača iz sredine terena, Mesuta Ozila, no njemački reprezetnativac inzistira da dogovor još uvijek nije postignut.

"To je objavljeno u novinama, ali to nije točno. Još uvijek pregovaramo i jednostavno moramo vidjeti što će se na kraju dogoditi", kazao je 21-godišnjak.

Ukoliko Ozil ne odluči do ljeta pristati na novi ugovor, postoji mogućnost da ga tim iz Bremena odluči prodati, kako ga ne bi besplatno izgubili u 2011. godini.

"Bilo bi sjajno ako potpiše novi ugovor, ali još ništa nismo napravili. U potrazi smo za rješenjem, koje bi odgovaralo i Werderu i Mesutu", kazao je sportski direktor Klaus Allofs.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.