Ozil imenovao najboljeg defanzivca na svijetu

Nekada su dijelili svlačionicu

Ozil imenovao najboljeg defanzivca na svijetu

Vezni fudbaler Arsenala Mesut Ozil važi za jednog od najvećih majstora u svijetu fudbala.

Svi defanzivci imaju velike probleme da ga čuvaju, a nerijetko se osramote u duelu s njim. Njemački fudbaler ipak ima jednog defanzivca za kojeg smatra da je najbolji na svijetu, a to je Sergio Ramos.

"Proveo sam veoma lijepo vrijeme u Real Madridu. Također, tamo sam stekao nekoliko veoma dobrih prijatelja. Moj najbolji prijatelj je Sergio Ramos, još uvijek sam u kontaktu s njim. Za mene, on je vjerovatno najbolji defanzivac na svijetu. Veoma dobar momak, sa veoma dobrim osobinama i veoma dobar pjevač. On ima veoma lijep glas", rekao je Ozil.

Podsjetimo da su njih dvojica zajedno dijelili svlačionicu od 2010. do 2013. godine kada je i Ozil veoma uspješno nosio dres Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi