Ozil napravio velike probleme Emeryju nekoliko sati pred okršaj s West Hamom

Najvjerovatnije neće igrati

Ozil napravio velike probleme Emeryju nekoliko sati pred okršaj s West Hamom

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala danas igraju na domaćem terenu gradski derbi protiv West Hama u okviru trećeg kola engleskog Premiershipa.

Arsenal je još uvijek bez bodova u novoj sezoni nakon poraza protiv Manchester Cityja i Chelseaja. Ipak, izabranici Unaija Emeryja danas imaju priliku da se iskupe svojim navijačima i dođu do prve pobjede jer im na Emirates dolazi ekipa West Hama.

Međutim, Emery ni ovaj put nije mogao bez problema jer prema svemu sudeći neće moći računati na Mesuta Ozila. Kako prenose engleski mediji od prve minute utakmicu bi trebao početi Aaron Ramsey nakon što je Emery neočekivano ostao bez Ozila.

Njemački fudbaler ima problema s prehladom i nije spreman danas da istrči na teren. To i ne bi trebao biti neki udarac za Topnike s obzirom da je Ozil bio jedan od najlošijih igrača u prva dva kola Premiershipa. Utakmica na Emiratesu igra se danas od 16 sati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bpm
U naslovu "napravio velike probleme", a u tekstu "to i nije veliki udarac za topnike". Vjerovatno novinar nije odradio pripreme sa klubom pa nije u formi☺
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi