Özil od naredne sezone u Fenerbahčeu?

Turski klub zainteresovan

Özil od naredne sezone u Fenerbahčeu?

Njemački reprezentativac Mesut Özil naredne sezone bi mogao zaigrati za Fenerbahče.

Erkul Söğüt, čovjek koji se brine o njegovoj karijeri, izjavio je da je veoma realna mogućnost da sjajni nogometaš karijeru nastavi u  Fenerbahčeu, što je mnogo razljutilo navijače Arsenala. 

"Vidjet ćemo šta će se dogoditi na kraju sezone, a ako Özil napusti Arsenal, Fenerbahče je opcija. To je veliki klub, a vjerujem da bi Özil pristao na ponudu turskog kluba. Ipak, još uvijek je rano govoriti o transferima", izjavio je Söğüt.

Ranije se na prelazak u Fenerbahče odlučio se i Robin van Persie. Uzimajući u obzir godine njegov transfer je razumljiv, ali Özil je relativno mlad i od njega se očekuje da postane jedan od najboljih i najkonstantnijih igrača u Engleskoj.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.