Özil: Zašto Borussija ne bi mogla osvojiti Ligu prvaka?

Fudbaler Arsenala daje šanse Borussiji

Özil: Zašto Borussija ne bi mogla osvojiti Ligu prvaka?

Sutra će svoj duel četvrtog kola Lige prvaka na Signal Iduna Parku igrati Borussija Dortmund i Arsenal. 

Milioneri su na Emiratesu savladali Arsenal 2:1 u okviru trećeg kola Lige prvaka, a fudbaler Tobdžija Mesut Özil smatra kako Borussija može do kraja u Ligi prvaka. 

"Naravno da mogu osvojiti Ligu prvaka, zašto ne? Tim koji pobijedi na Emiratesu uvijek je kandidat za najviši plasman," rekao je Özil i dodao: 

"U posljednjih nekoliko sezona Dortmund je u samom vrhu. Po meni sada su jači nego ikada. Možemo li mi osvojiti Ligu prvaka? Sve je moguće," završio je Özil. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.