Ozvaničen transfer Samira Efendića!

Potpisao na godinu

Ozvaničen transfer Samira Efendića!

A. Čaušević

Samir Efendić se nalazio u grupi poznatih fudbalera sa premijerligaških terena koji su imali slobodne papire.

Nakon što je ogdinama igrao u Slobodi i Tuzla Cityju pouzdani desni bek se odlučio za inostrani angažman i to u Švicarsku.

SportSport.ba je prije desetak dana najavio Efendićev transfer u ekipu FC Stade Lausanne Ouchy, a danas je stigla i zvanična potvrda.

Ovaj 29-godišnjak je sa švicarskim timom potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produženja za još jednu sezonu.

U novom klubu će ga s klupe predvoditi Meho Kodro, dok će mu saigrač biti Sinan Ramović što je svakako olakšavajuća okolnost za adaptaciju.

Inače, Efendića je prilikom predstavljanja na zvaničnoj stranici kluba dočekala i poruka na bosanskom jeziku koja glasi: "Dobrodošli, Samire".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti