"Pakleno radimo u Puli"

Ibrahim Šehić iz Pule za SportSport.ba

"Pakleno radimo u Puli"

Adnan Beganović

Fudbaleri aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara sutra će se vratiti u Sarajevo sa priprema u Puli. Plavi će u našem glavnom gradu trenirati do 9. februara nakon čega će otputovati u Međugorje, gdje će obaviti završni dio priprema pred nastavak premijerligaške sezone.

Momčad s Grbavice polako privodi kraju pripreme u Puli, a prema riječima golmana Željezničara i povremenog reprezentativca naše zemlje, Ibrahima Šehića, iste su bile paklene.

"Doista smo radili fenomenalno. Mislim da smo boravak u Puli iskoristili na najbolji mogući način. Odigrali smo mnogo utakmica, a pored toga svaki dan smo pakleno trenirali. Svi osjećamo umor i mislim da smo upravo radi toga u duelima sa Spartakom i Slaven Belupom pružili nešto lošije partije", rekao je Šehić za SportSport.ba.

U nastavak sezone Željezničar ulazi sa pet bodova zaostatka za vodećim Borcem, a Šehić je uvjeren da on i njegovi saigrači mogu odbraniti titulu, no isto tako je i svjestan da će neizvjesno biti do posljednjeg kola.

"Najbitnije je da se mi spremimo dobro, a mislim da smo na pravom putu. Već u Međugorju očekujem da ćemo imati mnogo više svježine, a pred sami početak proljetnog dijela sezone bićemo u top formi. Borac ima prednost od pet bodova i to nije nedostižno. Ne smijemo zaboraviti ni Sarajevo i Široki Brijeg, no kada sve saberem i oduzmem, mislim da možemo odbraniti titulu. Biće teško i neizvjeno, no mi smo Željezničar i mislim da sam sa tim sve rekao", ističe Šehić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.