Palacio potpisao za Inter

Argentinac tri godine na Giuseppe Meazzi

Palacio potpisao za Inter

A. Haznadarević

Argentinski napadač Rodrigo Sebastian Palacio novo je pojačanje milanskog Intera, te je potpisao trogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Interov direktor Marco Branca je već prošlog mjeseca potvrdio da dovode Genoinog napadača, međutim sa službenom potvrdom se čekalo sve do danas, kada je Palacio prošao ljekarski pregled te potpisao ugovor sa ovim italijanskim velikanom.

Tridesetogodišnji napadač je posljednje tri sezone branio boje Genoe za koju je u 100 nastupa uspio upisati 41 pogodak, a cifra koju je njegov novi klub uplatio na račun Genoe nije objavljena.

Palacio je tako postao drugo ovoljetno pojačanje Intera, nakon što su Nerrazurri uspjeli otkupiti Portovog veznjaka Fredyja Guarina za kojeg su portugalskom klubu uplatili 11 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.