Palermo doveo Munoza

Serie A

Palermo doveo Munoza

Palermo je postigao dogovor s Bocom Juniors oko prelaska mladog štopera Ezequiela Munoza u klub sa Sicilije gdje bi trebao zamijeniti Simona Kjaera, koji je otišao u Wolfsburg.

Marcelo Simonian, menadžer Ezequiela Munoza ima vrlo dobar odnos s čelnim ljudima Palerma, što je dosta olakšalo transfer. Prije Munoza Simonian je u Palermo prodao Javiera Pastorea iz Huracana, koji je prošle sezone bio ponajbolji igrač Palerma.

Munoz se trenutno nalazi u Australiji gdje Boca završava pripreme za novu sezonu, a u Palermo bi trebao stići u narednih nekoliko dana. Cijena transfera još je neponata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti