Palermo ne pušta Pastorea Chelseau

Palermo ne pušta Pastorea Chelseau

Edmir Škorić

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini otkriva kako je klub sa Sicilije odbio Chelseaovu ponuud za mladog veznjaka Javier Pastorea.

Javier Pastore (20) trenutno igra svoju prvu sezonu u Palermu i smatra se jednim od najsjajnijih talenata u nogometnom svijetu.

Primijetili su to i čelnici londonskog Chelsea, koji su, navodno, već pokušali dovesti Pastorea, no iz Palerma su odbili sve mogućnosti.

"Pastore je jedan od najjačih igrača koje sam ikada imao. Važno je da ga ne izgubimo. Chelsea se raspitivao za nejga, ali smo ih odbili", kazao je Zamparini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.