Pali novi potpisi u FK Sarajevo

Mladi Dizdarević i Šarić potpisali profesionalne ugovore

Pali novi potpisi u FK Sarajevo · Zvanično

E. Škorić

Članovi Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, Belmin Dizdarević i Armin Šarić potpisali su danas profesionalne ugovore sa FK Sarajevo, obavijestio je klub putem zvanične stranice.

Dizdarević je 2001. godine i on je golman, a proslavio se nedavno na turniru Kup prijateljstva, kada je briljirao, posebno u finalu protiv Partizana. Što se Šarića tiče, on je krilni napadač i potpisao je trogodišnji ugovor, kao i Dizdarević.

"Drago mi je što sam postao dio FK Sarajevo i to je ogroman napredak u mojoj karijeri. Zahvalio bih se ljudima koji su prepoznali moj kvalitet i nadam se da ću u budućnosti nastupati u prvom timu", rekao je Dizdarević.

"Želio bih se zahvaliti na ukazanom povjerenju i nadam se da ću isto i opravdati. Ovo je tek početak, ne mislim ovdje stati i nadam se pozivu za prvi tim", istakao je Šarić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oni su protekle sezone bili prvaci u konkurenciji kadeta, a sada ih čekaju novi izazovi i smatraju se budućnošću bordo tima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi