Pallotta: Benatia je lažov koji nema karakter

Ogorčeni u Romi

Pallotta: Benatia je lažov koji nema karakter

Mehdi Benatia napustio je Romu i potpisao za Bayern iz Munchena. Jedan od najtraženijih igrača tokom ljetnog prelaznog roka uprkos brojnim ponudama na kraju se odlučio za Bayern.

Prvi čovjek Rome James Pallotta razočaran je Benatijinim ponašanjem posljednjih mjeseci.

“Benatia je nastavio sa lažima koje širi posljednjih mjeseci. U julu smo u Bostonu postigli dogovor i lično mi je rekao da je sretan nakon što sam mu kazao da će dobiti poboljšane uslove ugovora. Lagao je u narednih mjesec dana meni, saigračima i treneru, kazao je prvi čovjek Rome, koji je navodno na kraju insistirao da Benatia ode:

“Pustili smo ga jer nema karakter. Rekao sam sportskom direktoru da odobri njegov odlazak. Mi smo imali novac kojim bismo ga platili, ali nam takav igrač u svlačionici nije potreban.”

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije