Pallotta dolazi iz Bostona da sačuva dragulje Vučice

Predsjednik Rome će imati mnogo posla u Rimu

Pallotta dolazi iz Bostona da sačuva dragulje Vučice

James Pallotta predsjednik Rome i američki biznismen talijanskog porijekla, uskoro će iz rodnog Bostona doći u Rim. 

Predsjednik Rome nema vremena da uživa u uspjesima svog tima i direktnom plasmanu u najelitnije evropsko klupsko fudbalsko takmičenje, Ligu prvaka. Pallotta je najavio svoj dolazak u prijestolnicu Italije odmah nakon utakmice pretposljednjeg kola talijanske Serie A u kojem će Roma na svom terenu dočekati trenutnog lidera, Juventus. 

Glavni zadatak Pallotte bit će da zadrži na Olimpicu možda i dva najvažnija čovjeka rimskog kluba. Naravno riječ je o reprezentativcu Bosne i Hercegovine, Miralemu Pjaniću i francuskom stručnjaku na klupi Vučice, Rudiju Garciji. Predsjednik Rome neće imati nimalo lagan zadatak, a osim ugovora morat će raditi i na projektu izgradnje novog stadiona bordo kluba. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.