Pallotta kratko i jasno: Mire i Radja ostaju!
Foto: EPA

Nema prodaje igrača

Pallotta kratko i jasno: Mire i Radja ostaju!

Midhat Šljivak

Predsjednik Rome James Pallotta saopštio je kako klub neće tijekom ljeta prodati veznjake Miralema Pjanića i Radju Nainggolana.

Ovaj dvojac je među najtraženijim fudbalerima u Evropi. Konstantno se spominje njihov odlazak iz kluba, ali Pallotta je još jednom odbacio sve špekulacije o prodaji.

"Već sam rekao da nećemo prodati Pjanića i Nainggolana", kratko i jasno je rekao Pallotta nakon pobjede Vučice nad Chievom, te je dodao:

"Bio je ovo dobar meč i odlična utakmica s naše strane. Antonio Rudiger je bio apsolutno najbolji na terenu, iznad svih ostalih. Posebno je zadovoljstvo bilo vidjeti veliki broj navijača na stadionu", istakao je predsjednik Rome.

Roma će naredne sezone igrati u Ligi prvaka, a od posljednjeg kola zavisi hoće li ostvariti direktan plasman ili će put do grupne faze tražiti preko kvalifikacija.

Trenutno rimski tim zauzima treće mjesto s dva boda manje od Napolija i u posljednjem kolu će gostovati na San Siru ekipi Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane tim iz Napulja dočekuje na svom San Paolu već prežaljeni Frosinone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi