Palmeiras ne želi dovesti Maloudu

Palmeiras ne želi dovesti Maloudu

Roberto Frizzo, zamjenik sportskog direktora Palmeirasa, otkrio je da je njegov klub odbio mogućnost dovođenja veznjaka Chelseaja, Florenta Maloude.

Francuz ne krije da želi napustiti Stamford Bridge zbog male minutaže, a ranije su se s njim povezivali Paris Saint-Germain i Anži Mahačkala.

Nakon što je Malouda izrazio želju da preseli u neku od južnoameričkih zemalja, agent Marcos Bocatto krenuo je odmah u potragu za klubom.

"Palmeirasu se obično nude mnogi igrači, a Malouda je također ponuđen, ali nije bilo interesa", rekao je Frizzo.

"Svaki put kada nam je ponuđen igrač razgovarali smo sa Luisom Felipeom Scolarijem i nije bio zainteresovan. Malouda nije dio našeg projekta", dodao je zamjenik sportskog direktora Palmeirasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.