Panathinaikos bez trenera

Panathinaikos bez trenera

Uprava Panathinaikosa odlučila je razići se sa trenerom Nikosom Niopliasom, koji je prošle sezone osvojio duplu krunu s atinskim klubom.

Predsjednik Panathinaikosa Niklolas Petreras je izjavio kako su se dvije strane odlučile prijateljski razići, te da je uprava poželjela sada već bivšem treneru sve najbolje u nastavku trenerske karijere.

45-godišnji Nioplias je klupu Zelenih preuzeo u decembru 2009. i već u prvoj sezoni je osvojio duplu krunu. Trenutno se Panathinaikos nalazi na prvoj poziciji s istim brojem bodova kao i Olympiakos, dok su u Ligi prvaka posljendji u grupi sa samo dva boda na kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.