Panathinaikos ponovo razočarao svoje navijače

Super liga, 18. kolo

Panathinaikos ponovo razočarao svoje navijače

Sastav Panathinaikosa u okviru 18. kola grčke Super lige priredio je novo neugodno iznenađenje svojim navijačima.

Zeleni su ovoga puta poraženi na gostovanju kod Panetolikosa sa minimalnih 1:0, a pobjednika je odlučio gol Camare u 30. minute susreta. Panathinaikosu je ovo bio šest poraz u sezoni, a za velikim gradskim rivalom i liderom na tabeli, Olympiacosom, zaostaju čak 22 boda.

U susretu između Panionisa i OFI-ja nije bilo pobjednika, ali ni golova, dok je Panthrakikos slavio domaćin minimalac savladavši Levadikos zahvaljujući golu Igora u 75. minuti utakmice.

Više golova nego na sva tri prethodna susreta viđeno je u duelu Verije i Plataniasa, a utakmica je na kraju završena podjelom bodova, rezultat je glasio 2:2.

Super liga, 18. kolo:
Panetolikos – Panathinaikos 1:0 (Camara 30)
Panionios - OFI Crete 0:0
Panthrakikos – Levadiakos 1:0 (Igor 75)
Veria – Platanias 2:2 (Nabouhane 22, Barbas 76 / Katai 44, Torres 65)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.