Panathinaikos želi dovesti Mexesa

Panathinaikos želi dovesti Mexesa

Edmir Škorić

Prema pisanju talijanskih medija, grčki Panathinaikos želi dovesti Rominog štopera, Francuza Phillipe Mexesa.

Roma, koja se trenutno bori za Scudetto zajedno s Interom i Milanom, navodno je dobila ponudu od grčkog Panathinaikosa. Grci žele Mexesa, a spremni su uz, zasad nepoznatu svotu novca, poslati i svog napadača Sotirisa Ninisa.

Panathinaikos je eliminisao Romu u osmini finala Evropske lige, pa se nagađa kako je Grke u tim susretima zadivio upravo francuski defanzivac, kojeg želi i torinski Juventus.

Panat bi dovođenjem Mexesa dobio jednog od boljih štopera u svijteu, no izbugili bi sjajnoj talentiranog napadača Ninisa.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti