Pandev: Moramo biti oprezni i strpljivi

Pandev: Moramo biti oprezni i strpljivi

Adnan Beganović

Jedan od zanimljivijih susreta u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u petak će u Skoplju odigrati domaća Makedonija i Hrvatska.

Uoči ovog susreta najbolji igrač i kapiten makedonske reprezentacije Goran Pandev smatra da on i njegovi saigrači moraju biti jako oprezni, te da ne smiju svim snagama krenuti naprijed.

"Moramo biti strpljivi i pametni, ne smijemo svim snagama krenuti naprijed. Prve dvije utakmice smo igrali dobro i tako trebamo nastaviti. Protiv Hrvatske nećemo imati mnogo prilika i zbog toga moramo biti maksimalno koncentrirani u napadu, moramo iskoristiti svaku, pa i najmanju priliku", istakao je Pandev.

"Tradicija je na strani Hrvataske, ali nisam zabrinut radi toga. Utakmica će biti teška, ali uz optimizam koji vlada u našim redovima i uz podršku punog stadiona možemo do uspjeha. Maksimalno ćemo se potruditi kako bi pobijedili," dodao je kapiten makedonske reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.