Pandev ponovo na meti Intera

Makedonac, ipak, napušta Rim?

Pandev ponovo na meti Intera

Edmir Škorić

Interov trener Jose Mourinho, ako je vjerovati italijanskom Corriere dello Sport, ponovo se zainteresovao za napadača Makedonije i rimskog Lazija Gorana Pandeva.

Goran Pandev (26) je ponovo u fokusu trenera milanskog Intera Josea Mourinha. Kako prenosi italijanski Corriere dello Sport, Makedonac sigurno napušta Lazio na kraju sezone jer mu ističe ugovor.

Prvi u redu zainteresovanih za njegove usluge je četvrostruki uzastopni italijanski prvak, koji je i ranije pokazivao interes za ovog napadača, milanski Inter. Pandev je dres rimskog kluba nosio punih pet sezona, a ranije je nastupao za omladinski tim Intera. Za najbolju makedonsku selekciju odigrao je 40 utakmica i postigao 14 golova.

Ovog ljeta imao je dosta nesuglasica sa čelnicima nebesko-plavih, naime Makedonac je želio napustiti Rim, ali na kraju svega ostao je na Olimpicu i skoro je otpisan za utakmice Evropske lige zajedno s Ledesmom.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.